Omlouváme se za mírné prodloužení dodací lhůty z důvodu nemocnosti. Děkujeme za pochopení.

O nás

Logo Odel publication

Jsme specializovaný velkoobchod a obchod založený v roce 2008 zaměřený na profesionální a domácí přístroje na pedikúru, nástroje, přípravky a kompletní vybavení pro obory pedikúra/podologie/podiatrie a manikúru.

  • Zastupujeme přes 30
    světových značek
  • Vydáváme odbornou literaturu
  • Organizujeme mistrovství
    ČR v prof. pedikúře
  • Pořádáme kurzy a semináře Ostrava/Praha/Brno/Bratislava

PP-titulní strana_1

 

Podnikání v oborech PEDIKÚRA/PODOLOGIE/PODIATRIE bereme vážně. Začali jsme již před 18 lety, nejprve jako fyzická osoba a v roce 2008 jsme založili společnost ODEL LABORATORIES, s.r.o.

Naším cílem je nabízet kvalitní, vyzkoušené profesionální nástroje, příslušenství, pomůcky a vybavení za rozumné ceny. Vždy se snažíme uspokojit zákazníky odborným poradenstvím, rychlostí dodávek, garancí bezpečného nákupu a možností získat na našich stránkách mnoho informací z oborů PEDIKÚRA/PODOLOGIE/PODIATRIE. To vše s přátelským přístupem při každém našem kontaktu.

Aktivně se zúčastňujeme a navštěvujeme nejzajímavější domácí a zahraniční veletrhy zaměřené na naše obory, to proto, abychom mohli vždy nabízet nejnovější postupy, přípravky, přístroje atd. Naši společnost pravidelně prezentujeme na různých veletrzích v ČR a na Slovensku.

V roce 2018 jsme oslavili 10leté výročí založení společnosti a u této příležitosti jsme otevřeli nový showroom, Academii a sklad v naší centrále v Ostravě.

V prosinci 2020 jsme vybudovali v Praze na Vinohradech naši první pobočku, kde je ACADEMIE.

Od ledna 2024 jsme otevřeli ACADEMII v Brně - Židenicím, kde pro vás pořádáme naše kurzy. 


Vydáváme odborné knihy

V říjnu 2017 jsme vydali naší první odbornou knihu, Velká kniha onemocnění nehtů věnovanou nejen našemu oboru, ale také předčasně zemřelé jednatelce společnosti. Nezůstali jsme pouze u první knihy, která se stala odborným BESTSELLEREM a v roce 2019 jsme vydali volné odborné pokračování Onemocnění nehtů-patologické změny. V březnu 2020 byla vydána třetí kniha s názvem Praktické postupy podologického ošetření. V pořadí čtvrtou knihou s názvem je Velká kniha ošetření zarostlých nehtů.

O nás

Podporujeme obory PEDIKÚRA/PODOLOGIE/PODIATRIE od roku 2012 do současnosti.

Rozhodli jsme se podporovat obor PEDIKÚRA, který je bohužel u nás stále opomíjen. Několikrát jsme byli generálními nebo hlavními sponzory např. Mistrovství ČR v profesionální pedikúře PROFI PEDICURE CUP 2012-14, na Slovensku jsme podpořili hodnotnými cenami soutěž - BEAUTY FOOT SLOVAKIA 2015, 2017-18 a 2019, kde jsem předali hlavní ceny přístroje hadewe.


O nás

V březnu 2017 jsme založili soutěž Mistrovství ČR profesionálních pedikérů Beauty Foot Cup Czech a již v září 2017 se uskutečnil první ročník. Více o soutěži a fotografie na www.beautyfootcup.cz a také na Facebooku - Beautyfootcup.cz

O nás

 

O nás

Vítězce 4. Mistrovství ČR v profesionální pedikúře - Profi Pedicure Cup 2014 jsme předali 5. 4. 2014 hlavní výhru přístroj hadewe ZELOS Light a další ceny.

O nás

Vítězka 3. Mistrovství ČR v profesionální pedikúře vyhrála přístroj hadewe Helius Light, více ZDE. Vítězka z ročníku 2012 získala jako první cenu přístroj hadewe Helius 40.

 

prodejna

KOMUNIKUJEME S VÁMI A POSKYTUJEME DALŠÍ ODBORNÉ INFORMACE

Facebook poradna Stránky se věnují poskytováním informací a poradenství z oboru PEDIKÚRA všem pedikérkám a pedikérům, kteří hledají nejvhodnější a nejnovější metody z oblasti péče o nohy a nehty.

ZÍSKANÁ OCENĚNÍ ZA OBDOBÍ OD ROKU 2012 - 2023

Důkazem, že nabízíme profesionální produkty na vysoké úrovni, je získaní již 23 ocenění. K nejcenějším oceněním patří 9 pohárů pro Nejlepšího distributora přístrojů hadewe za roky 2014 - 2023!

V roce 2012 za přístroj na pedikúru hadewe Helius Light v kategorii inovativní přístroj veletrhu, na jaře 2013 za nehtové špony COMBIped v kategorii inovativní metoda a na podzim 2013 za pracovní oděvy VENA v kategorii inovativní produkt veletrhu. V roce 2014 jsme získali ocenění pro PLICA Protect a 9x ocenění TOP SELLER  hadewe 2014-23 od spol. hadewe GmbH za prodeje přístrojů hadewe. Dalším důkazem jsou již 4 ocenění pro značku PODOPHARM, dvě ocenění jsou pro drátkové špony, a po jednom pro Sprej na mykózy a Skinflex krém na suchou pokožku. V roce 2017 jsme obdrželi na veletrhu Wold of Beauty and SPA dvě ocenění Hight Quality Product za podologický přístroj hadewe Medeas Light a přípravek na mykózy Podopharm. V roce 2018 jsme obdrželi na veletrhu Wold of Beauty and SPA ocenění Hight Quality Product za podologický přípravek PODOPHARM ONYGEN, ocenění pro systém ošetření bradavic 2022 - Podopharm VERRU IMMUNO, ocenění Spirularin SALES AWARD 2023  posledním je již 9 ocenění TOP prodejce hadewe 2023.

prodejna

TOP PRODEJCE HADEWE 2023

ocenění od výrobce hadewe GmbH,
Hannover, Německo

prodejna

Spirularin SALES AWARD 2023

ocenění od výrobce Ocean Pharma GmbH,
Reinbek, Německo

TOP PRODEJCE HADEWE 2022

ocenění od výrobce hadewe GmbH,
Hannover, Německo

prodejna

TOP PRODEJCE HADEWE 2021

ocenění od výrobce hadewe GmbH,
Hannover, Německo

prodejna

TOP PRODEJCE HADEWE 2020

ocenění od výrobce hadewe GmbH,
Hannover, Německo

prodejna

WORLD OF BEAUTY&SPA / Interbeauty Prague 2019

VELKÝ ZLATÝ POHÁR pro inovativní přípravek PODOPHARM PODOFLEX krém na nohy s kolostrem

prodejna

TOP PRODEJCE HADEWE 2019

ocenění od výrobce hadewe GmbH,
Hannover, Německo

prodejna

WORLD OF BEAUTY&SPA / Interbeauty Prague 2019

VELKÝ ZLATÝ POHÁR pro inovativní přípravek PODOPHARM PODOFLEX krém na nohy s kolostrem

prodejna

TOP PRODEJCE HADEWE 2019

ocenění od výrobce hadewe GmbH,
Hannover, Německo

Prodáváme pouze
kvalitní produkty
od prověřených výrobců

Všechny značky
Hadewe
Podopharm
Busch
Spirularin
lukas
Demykomed
Podostripe
Podofix
Combiped
Sanamed
FuBpunkt
Credo
Allpresan
Pater Bausch
GEHWOL
Keller
Pedice
Erkodent
Melag
Batavan
Daylight
Amocnc
Emag
Klenz
Eks Solingen
Bonnysilver
Unguisan
Lütticke
Erler Zimmer
Remmeles Propolis
Four Seasons
boo handy
Falcon
Raue Stainless
Belotty
Obroba
BS Hallux Sock
svorto
Bofa
arcocere
TOUCH Beauty
ORLY GELFX
Paramount
odel-publi
UNGUISAN
loop
KOVONAX
Hansaplast
caremed
Cerkamed
Drutep
Ecolab
Espeon
Halfmann
Hartmann
Chemek
imkor
ligasano
medistar
morgan taylor
 mpd
orochemie
paper nonwoven
p-shine
saloos
schulke
schupp
staleks
swann morton
therabath
vivaco
vridlo
zarys
kerasan
cedro
dekor styl
lh cosmedic
surgeon
×

Splátková kalkulačka ESSOX