PROFI-PEDICURE CUP 2012

PROFI PEDICURE CUP 2012 - 2. Mistrovství České Republiky v profesionální pedikúře 2012 již zná vítěze!

Již známe vítězku 2. Mistrovství České Republiky v profesionální pedikúře  - Profi Pedicure Cup 2012, který byl součástí veletrhu INTERBEAUTY PRAGUE 30.- 31. 3. 2012


Naše společnost a provozovatel obchodu www.PROFI-PEDIKURA.cz byla hlavním sponzorem tohoto mistrovství. Vítězce jsme předali hlavní výhru přístroj hadewe Helius 40 v hodnotě 34 000 Kč, manikúru Credo Solingen a další zajímavé ceny.

Cílem soutěže bylo zdůraznit význam oboru pedikúra, jako velmi potřebné nedílné součásti celkové péče o tělo a zdraví. Zároveň poukazuje na vysoce náročnou odbornou práci, kterou je právě profese pedikérů.

Vítězkou 2. Mistrovství České Republiky v profesionální pedikúře  - Profi Pedicure Cup 2012 se stala:

Jana Hádliková z Brna

 BLAHOPŘEJEME!

SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY:
Soutěžící si sama zvolí techniku práce - klasickou  ruční, nebo přístrojovou, nebo kombinování obou technik. Volba použitých technik se tedy bodově nerozlišuje.
Porota očekává vysoce profesionální výkony ze strany soutěžících ve smyslu ukázky kvalitní pedikúry na vhodně zvoleném modelu. Hodnotí se zejména výsledný efekt. Vlastní výběr modelu by měl zajistit dostatečnou ukázku zručnosti pedikérky a profesionalitu jejích jednotlivých úkonů. Proto prosím volte model, na kterém každá z vás může předvést co nejširší ukázky své zručnosti. Za nevhodný model se proto považují nohy, na kterých není co k opracování! Nevhodným modelem pro soutěž jsou také nemocné nehty či plosky. Soutěžící se dostaví na pracoviště podle časového plánu a rozvrhu, který obdrží těsně před soutěží se vstupními kartičkami pro model a soutěžící.

KRITERIA HODNOCENÍ:
1.MODEL
Hodnotí se vhodný výběr modelu (zda nohy byly vybrány vhodně, ne příliš mladé nebo nemocné, zda na nohou bylo vůbec co k opracování, nebo nebyli nohy do předu upravené, doporučujeme výběr modelu s vyšším zatížením, kuří oka atd.)
1-10 bodů


2.ÚPRAVA A OPRACOVÁNÍ  PLOSEK
Hodnotí se opracování a úprava plosek z hlediska vzhledu kůže
1-10 bodů


3.ÚPRAVA NEHTÚ
Hodnotí se úprava nehtů
1-10 bodů


4.HYGIENA
Hodnotí se dodržování hygieny při práci a na pracovišti
1-10 bodů


5.PROFESIONALITA
Hodnotí se profesionalita, zručnost a vybavení pedikérky
1-10 bodů


6.LAKOVÁNÍ  NEHTŮ
Hodnotí se kvalita nalakování nehtů přiděleným červeným lakem
1-10 bodů


7.CELKOVÝ VZHLED A DOJEM
Hodnotí se  celkový vzhled nohou po celkové úpravě a lakování
1-10 bodů


Soutěžní čas 90 minut

×

Splátková kalkulačka ESSOX