Omlouváme se za mírné prodloužení dodací lhůty z důvodu nemocnosti. Děkujeme za pochopení.

Co je to přístrojová pedikúra?

Přístrojová pedikúra, suchá pedikúra je odborné ošetření nohou, zejména nehtů a kůže proškoleným personálem, který používá pro ošetření speciální vysokoobrátkové přístroje s frézami. Pedikúra prováděná s profesionálními a certifikovanými přístroji je pečlivější, šetrnější a při řešení zarůstajících nehtů prakticky nenahraditelná.

Přístrojová pedikúra, suchá přístrojová pedikúra je odborné ošetření nohou, zejména nehtů a kůže proškoleným personálem, který používá pro ošetření speciální vysokoobrátkové přístroje s frézami.

Tento způsob pedikúry, pokud je prováděn proškoleným personálem je maximálně šetrný, velmi účinný a vhodný pro rizikové skupiny populace, zejména pak pro diabetiky.

Pedikúra prováděná profesionálními přístroji je pečlivější, šetrnější a při řešení zarůstajících nehtů prakticky nenahraditelná.

Na co se přístrojová pedikúra používá:

  • na ošetření nehtů, především jejich tvarování
  • na ošetření při problémech se zarůstajícími nehty, zdeformovanými nehty
  • na ošetření otlaků, mozolů, zrohovatělé kůže a na kuří oka
  • je vhodná pro diabetické pacienty

Přístroje se vyrábějí s různými otáčkami zpravidla v rozmezí 5 000 až 40 000 otáček  za minutu. Nejmodernější přístroje na pedikúru/manikúru jsou navíc vybaveny zejména osvědčeným bodovým odsáváním a světlem. Profesionální přístroje na pedikúru by měly mít otáčky do 40 000 za minutu a přístroje na manikúru nebo nehtový design do 22 000 otáček za minutu.

V současné době je na trhu možnost výběru hned z několika značek. Po 15leté zkušenosti práce s přístroji na suchou pedikúru doporučujeme značku hadewe a to i vzhledem k malé poruchovosti, cenově dostupným náhradním dílům a díky neustálým inovacím, které přicházejí každých 8 měsíců!

Profesionální přístroje a příslušenství  hadewe pro pedikúru a manikúru.

Společnost hadewe GmbH je rodinná firma, kterou založil v roce 1967 Herbert Menzel. Je výrobcem mikromotorů s násadcem a kompletních zařízení. Tyto násadce se používají na frézování, broušení, rytí a podobné druhy použití. Dnes se společnost specializuje na odvětví podiatrie/pedikérství a design nehtů.

Tato profesionální špičková zařízení vyrábí již celá desetiletí. Díky několikaleté tradici a kvalitě přístrojů je nyní značka hadewe leaderem na trhu v mnoha evropských zemích.

Hlavní výhody přístrojů hadewe na pedikúru a manikúru

1) Společnost hadewe GmbH je rodinná firma, která se již 50 let specializuje na výrobu prof. přístrojů a příslušenství pro pedikúru, manikúru a zubní laborantky.

2) Přístroje hadewe se prodávají v mnoha evropských zemích a to zejména díky několikaleté tradici, kvalitě přístrojů a výrobě pouze v Německu.

3) Revoluční a patentované řešení:

  • patentovaná velmi rychlá výměna nástrojů

Hlavní výhodou násadců přístrojů hadewe je velmi pevné držení fréz, které při práci nevypadávají a dále jejich velmi rychlá výměna!

Poznávací známkou násadců je "posúvný knoflík", který mají všechny násadce hadewe. Tento "posuvný knoflík" je výborné a čas šetřící zařízení, které umožňuje výměnu fréz bez ztráty času, přičemž největší předností je pevné, mechanické upnutí, díky kterému frézy při práci neprokluzují a drží v násadci. Dále posuvný knoflík dává násadcům jejich unikátní vzhled.

  • ovládaní vypnutí/zapnutí a volby tří naprogramovaných rychlostí přímo na násadci (hadewe Helius Light)

  • používání unikátního bezkomutátorového motoru, tento typ motoru již nepoužívá uhlíky
  • motor je vždy uložen do speciálního gumového jádra a díky tomu jsou tlumeny veškeré vibrace
  • technika odsávání je soustředěna přímo v místě frézování násadců tzv. bodové odsávání

Funkce odsávání je soustředěna přímo v místě frézování násadců tzv. bodové odsávání. Integrovaný odsávací kanál umožňuje kompaktní styl a zajišťuje spolehlivé odstranění prachu z frézování. Kulaté sání na druhé straně je obklopeno odsávacími toky ze všech stran stejně. Tyto druhy násadců jsou obvykle větší, i když nemají jednoduchou postranní trubici, kterou někteří upřednostňují. Je to nakonec otázka preference, ale společnost hadewe se rozhodla vyrábět hlavně násadce s bodovým odsáváním, protože testy prokázaly, že jsou efektivnější při odstraňování prachu.

  • nízká hlučnost u přístrojů hadewe a bezuhlíková technologie (hadewe Auroria Light, Veloria 40)
  • přístroje s označením Light - mají v násadci integrován světelný zdroj, který osvětluje ošetřující místo

4) Certifikace, normy:
Od roku 1998 jsou mikromotory s násadcem a řídící jednotky také doplněny systémem řízení jakosti splňujícím normu DIN EN ISO 13485 a Přílohu II Směrnice Rady 93/42/EHS. Přístroje jsou tedy zdravotnické prostředky třídy 2A a splňují příslušné normy vysoké kvality.

5) Záruční a pozáruční servis:

Záruka na přístroje je 24 měsíců, v tomto období se případné závady odstraňují přímo ve společnosti hadewe! Po tuto dobu je zapůjčen zdarma náhradní přístroj. Přístroje na pedikúru a manikúru hadewe servisujeme ve vlastním servistním středisku, používáme pouze originální díly a nástroje. Přístroje opravuje proškolený personál od hadewe GmbH.

6) Realizujeme zaškolení na práci s přístroji ve vlastním tréninkovém centru.

7) Zajistíme kompletní dodávku ostatního sortimentu  včetně poradenského servisu.

8) Před případným nákupem se doporučujeme podívat se na recenze zákazníku, ceny servisu a ceny za zapůjčení náhradního přístroje!

,,Kvalita přístrojů a servis jsou vždy na prvním místě! Vyráběno v Německu již od roku 1967."

×

Splátková kalkulačka ESSOX