Omlouváme se za mírné prodloužení dodací lhůty z důvodu nemocnosti. Děkujeme za pochopení.

PODOPHARM - patentovaný systém drátkových špon

Nový unikátní patentovaný systém drátkových nehtových špon pro bezbolestnou a neinvazivní metodu ošetření zarostlých a deformovaných nehtů. Doporučujeme aplikovat tento nový, účinný a cenově dostupný systém. Pokud se rozhoduje, zúčastnit se odborného školení na pedikúru nebo na nehtové špony, porovnejte také recenze zákazníků.

Kompletní systém špon na všechny typy nehtů včetně nehtů alergiků

- unikátní patentovaný systém drátkových špon
- komplexní řada speciálních přípravků na nohy a ruce 

Hlavní výhody drátkových nehtových PODOPHARM® špon :

  • Unikátní patentovaný drátkový systém špon
  • Schváleno jako dočasný implantát, nezpůsobí žádnou alergickou reakci*!
  • Jednodušší systém aplikace
  • Ověřená účinnost
  • Pevnější upevňovací systém smyčky
  • Síla drátků pro všechny typy nehtů  (0,3 mm - dětské nehty, 0,4 mm střední a 0,5 mm hrubé a zkroucené nehty)

* Tento typ chirurgické oceli se používá pro ortopedické implantáty kategorie 316L. Z tohoto důvodů již není nutné nabízet další druhy špon, např. s označením bez niklu.

Drátkové nehtové špony PODOPHARM byly vyvíjeny a testovány několik let předními odborníky z oboru podologie. Cílem bylo výrazně zjednodušit systém aplikace, zvýšit účinnost špon, a tím i zkrátit dobu rekonvalescence.

Účinnost a kvalitu špon PODOPHARM garantuje přední uznávaný odborník a tvůrce systému Mgr. Justyna Kapuściok (dlouholeté prezidentka Polské podologické společnosti, nyní pracuje pouze pro spol. PODOPHARM jako hlavní školitel), Ing.Aneta Oleszek, tvůrce systému, majitelka spol. PODOPHARM, patentu a certifikací.

Unikátní patentovaný systém drátkových nehtových špon PODOPHARM je vyráběn společnosti Chirmed z nejkvalitnější chirurgické oceli certifikované symbolem CE. Drátkové špony PODOPHARM splňují normu 93/42/EEC pro zdravotnický prostředek třídy I. (EU Directive 93/42/EEC- medical devices class I), dále splňují všechny právní a epidemiologické podmínky pro aplikaci dočasného implantátu pro korekci zarostlých nehtů. 

Společnost  Chirmed je celosvětový výrobce lékařských nástrojů a přístrojů s certifikovaným systémem řízení kvality, který v sobě spojuje normy ISO 9001:2001 a ISO 13485:2005. Společnost má právo umístit na všechny lékařské nástroje a zařízení označení CE.

Drátkové špony PODOPHARM mohou aplikovat pouze odborníci, kteří byli k používání této metody řádně vyškoleni. To vyžaduje účast na celodenním školení pod vedením zkušených lektorů, kteří složili zkoušky u spol. PODOPHARM. Školení probíhá v profesionálně zařízených a hygienicky schválených prostorách, kde maximální počet účastníku jsou 4 osoby. Každý účastník obdrží tréninkovou sadu špon a všechny potřebné materiály a nástroje. Předem není nutné kupovat žádné nástroje!

Systém drátkových nehtových špon PODOPHARM - má dvě ramena vyrobená z chirurgické oceli - drátu s různými průměry 0,3 mm, 0,4 mm, 0,5 mm a vylepšeného upevňovacího prvku smyčky o průměru 0,3 mm, 0,4 mm a 0,5 mm. Pro aplikaci se používá speciální sada nástrojů PODOPHARM.

Aplikace drátkových špon PODOPHARM - na konci každého ramena špony se vyrobí háčky, které se zasouvají pod okraje nehtu. Mezi oba konce se vloží utahovací smyčka z pevného drátku. Následně se smyčka dotahuje, dokud se nedosáhne požadovaného napětí, které vzniká uprostřed a nadzdvihuje okraje nehtu, a tím zmírňuje tlak na okolní tkáně. Podporuje tak přirozený růst nehtu a návrat do jeho původního tvaru. Po utažení se odstřihnou přebytečné drátky, obrousí a překryjí vytvrzovacím gelem. Drátková nehtová špona PODOPHARM® se může posunutím v průběhu ošetření použít až 3x.

Aktuální video o drátkových šponách PODOPHARM naleznete ZDE.

Doporučujeme používat tento systém drátkových nehtových špon, který je vhodný k ošetření zarostlých nebo deformovaných nehtů. V zahraničí se stal velmi populární pro svou snadnější aplikaci, vylepšeného utahování smyčky, které je pevnější a při utahování nepraská.

Značka PODOPHARM to nejsou jen unikátní nehtové špony, ale také komplexní řada profesionálních přípravků pro péči o nohy a ruce. Tato oblíbená řada je určena pro profesionální použití. Nejpopulárnějšími přípravky jsou Fluid na zarostlé nehty a mozoly, Změkčující gel na zrohovatělou, tvrdou kůži - 25% UREA, Krém na popraskanou a zrohovatělou kůži na nohou - 25% UREA.

Další informace a termíny kurzů naleznete na stránkách ZDE

Exkluzivní distributor pro ČR a SR: ODEL LABORATORIES, s.r.o./PROFI-PEDIKURA.cz., distributor a vlastník patentů: PODOPHARM Sp. z o.o.

 

Copyright© 2014 PODOPHARM Sp. z o.o./ODEL LABORATORIES, s.r.o., Všechna práva vyhrazena.
Veškerý obsah na našich webových stránkách, jako je text, grafika, loga, ikony tlačítek, obrázky, zvukové klipy a videa, je majetkem spol.ODEL LABORATORIES, s.r.o. nebo dodavatelů obsahu a je chráněn mezinárodními zákony o autorských právech. Je povoleno stahování, elektronické kopírování včetně vytisknutí pouze a výhradně pro osobní použití. Jakékoliv jiné použití včetně reprodukce, modifikace, distribuce, přenosu, zobrazování obsahu je přísně zakázáno.
V případě zájmu o použití jakéhokoliv obsahu nás neváhejte kontaktovat na e-mailu: info@odel.cz

×

Splátková kalkulačka ESSOX