Omlouváme se za mírné prodloužení dodací lhůty z důvodu nemocnosti. Děkujeme za pochopení.

Rezervační systém RESERVANTO

Jakým způsobem řešíte své objednávky, když zrovna pracujete s klientem nebo jste večer či o víkendu s rodinou? Máte svou recepční nebo prostě telefon nezvednete a zavoláte zpět až ve chvíli, kdy máte chvilku volno? Přemýšlíte jak se odlišit od konkurence a dát svým zákazníkům o něco lepší služby?

 

Unikátní rezervační systém na míru pro pedikúru, manikúru a ostatní služby.

PROFI-PEDIKURA.cz DOPORUČUJE tento online rezervační systém nejen pro pedikúru, manikúru!

Čím dál tím více klientů je neustále online. Podle statistik se více než 80 % zákazníků raději rezervuje pomocí internetu, než telefonicky. Zajímavé je, že téměř 35 % objednávek vytvořených online vznikne mimo běžnou otevírací dobu. Tyto objednávky byste tedy telefonicky pravděpodobně nevyřídili. Toto vše řeší online rezervační systémy, na které jsme zvyklí v restauracích nebo fitness centrech. Existují i rezervační systémy, často zahraniční, které se zaměřují i na další oblasti služeb jako je pedikúra nebo manikúra. Rádi bychom vám ale doporučili jeden český rezervační systém, který je skvěle připraven pro český a slovenský trh, kde působí.

Reservanto (www.reservanto.cz) je unikátní online rezervační systém, vhodný pro všechny poskytovatele služeb. Ale co vlastně umí a jak to celé funguje? Na své webové stránky si vložíte rezervační tlačítko, přes které se pak mohou vaši klienti rezervovat. Vy se o nic nestaráte, pouze se Vám plní kalendář, který si můžete spravovat i na svém mobilním telefonu.

Možností, které nabízí rezervační systém Reservanto je samozřejmě více:
• Vlastní web - Pokud nemáte vlastní webové stránky, lze si během minuty vytvořit jednoduchý profil (podobný tomuto) s nabídkou služeb a možností online rezervace.
• SMS upomínky - Díky automatickým SMS upomínkám vaši zákazníci nikdy nezapomenou přijít a vy nepřijdete o své peníze.
• Online platby - Rezervace lze rovnou zaplatit i platební kartou. Získáte tak finance ještě dříve, než zákazník přijde.

Pro lepší představu využití v praxi se můžete podívat na ukázkové video.
Reservanto je opravdu šikovný nástroj, který vám ušetří spoustu času a peněz. V nabídce jsou 3 různé varianty, lišící se nabízenými funkcemi a komfortem ovládání. Z toho jedna, byť základní, je dokonce zdarma. Sami jsme se přesvědčili, že cena je opravdu nízká v porovnání s tím, kolik času a nových zákazníků nám tento rezervační systém může přinést.

Vyberte si variantu, která Vám bude nejvíce vyhovovat - Žádné počáteční poplatky, Spuštění do 15 minut, Verze zdarma pro malé podnikatele

Dárek pro vás
Podařilo se nám pro Vás domluvit bonus ve formě kreditu 500 Kč na zmíněné odchozí SMS. Stačí zavolat na technickou podporu +420 730 155 866, o tento bonus požádat s odkázáním na tento článek na www.PROFI-PEDIKURA.CZ a poté uhradit předplatné alespoň 3 měsíců.

×

Splátková kalkulačka ESSOX