Omlouváme se za mírné prodloužení dodací lhůty z důvodu nemocnosti. Děkujeme za pochopení.

Rozhovor s vítězkou PROFI-PEDICURE CUP 2014

Před měsícem se konal již 4. ročník Mistrovství České Republiky v profesionální pedikúře - Profi Pedicure Cup 2014, který byl součástí veletrhu INTERBEAUTY PRAHA, 4. - 5. 4. 2014.

 

 

Naše společnost ODEL LABORATORIES, s.r.o/PROFI-PEDIKURA.cz byla již potřetí generálním sponzorem této stále populárnější  soutěže. Vítězkám jsme předali několik zajímavých cen. Hlavní cenou byl profesionální přístroj hadewe ZELOS LIGHT, druhou cenou startovací set nehtových špon COMBIped a třetí cenou bylo pracovní oblečení VENA.

Nyní Vám přinášíme krátký rozhovor s vítězkou tohoto 4. Mistrovství ČR v profesionální pedikúře - Profi Pedicure Cup 2014 s paní Barborou Zikánovou.

1) Otázka: Před měsícem jste se stala mistryní ČR v profesionální pedikúře pro rok 2014. Jak se nyní s odstupem jednoho měsíce cítíte a jak jste to oslavila?

Odpověď: Cítím se velice dobře. Myslím, že každého člověka potěší, když se jeho práci dostane takového ocenění. Zúročila se tak moje dosavadní snaha o neustálé zlepšování se. Titulu si velice vážím, ale usnout na vavřínech nehodlám. Oslava byla příjemná, v kruhu rodinném.

 

2) Otázka: Jaké jsou reakce Vašich příbuzných a klientů, které nyní ošetřuje mistryně ČR v profesionální pedikúře?

Odpověď: Spousta klientů mi již v průběhu soutěže držela palce, což kromě podpory přenáší na člověka také velikou zodpovědnost. Naštěstí vše dobře dopadlo a reakce klientů i rodiny byly absolutně pozitivní, některé až dojemné.

 

3) Otázka: Odkud jste a kde Vás můžou zákazníci najít?

Odpověď: Můj salón se nachází v Želivci v okrese Praha – východ. Z Prahy se tedy ke mně mohou zákazníci pohodlně dostat během 25 minut autem i autobusem.

 

4) Otázka: Jako vítězka Profi Pedicure Cupu 2014, jste obdržela řadu hodnotných cen včetně hlavní ceny profesionálního přístroje hadewe ZELOS Light. Již pracujete s tímto novým přístrojem?

Odpověď: Všechny ceny mi samozřejmě udělaly velkou radost. Jsou zásadními pomocníky při mé práci a pomáhají mi dosáhnout těch nejlepších výkonů. Přístroj hadewe ZELOS Light je tichý, lehký a práce s ním je příjemná.

 

5) Otázka: Jaké máte nyní plány do budoucna?

Odpověď: Jak jsem již zmínila výše, stagnovala bych velice nerada, takže mé profesní plány do budoucna určitě zahrnují další vzdělávání se v oboru, abych mohla trvale svým klientům poskytovat služby ve vysokém standardu.

 

6) Otázka: Doporučila byste i ostatním kolegyním, aby se zúčastnily příštího ročníku Profi Pedicure Cupu?

Odpověď: Určitě. Důležité je se nebát a i když člověk neuspěje, získá nové zkušenosti, které jsou pro další profesní růst nepostradatelné.

 

7) Otázka: Přihlásíte se znovu do této soutěže, která se bude konat příští rok.

Odpověď: Ne. Já už jsem si svůj sen splnila a teď ráda přenechám další možnost užít si vítězství. Je to totiž neopakovatelný zážitek.

 


8) Otázka: Jaký je Váš názor na kvalitu poskytovaných služeb v oboru pedikúra?

Odpověď: Obecně si myslím, že kvalita služeb v oboru pedikúra v ČR je na vysoké úrovni, ale vždy je co zlepšovat. Zvýšená potřeba lidí dbát o svůj zevnějšek je přivedla i k pedikúře, což zejména s ohledem na zdravotní hledisko, považuji za trend velmi pozitivní. Nohy nás nosí celý život a je nepochybně důležité se o ně starat. Ráda bych ale řekla, že rozhodně ne každá pedikúra musí být přínosem. Jako obecné vodítko při výběru pedikéra bych čtenářům doporučovala sledovat cenu. Nápadně nízká cena většinou značí také nápadně nízkou kvalitu. Špatně provedená pedikúra může být pro klienta velice bolestivá a následky náročně a zdlouhavě odstranitelné.

 

9) Otázka: Jaké nejnovější metody ošetřování byste doporučila ostatním kolegům, kolegyním?

Odpověď: Doporučila bych nehtová rovnátka Combiped, Podofix, 3TO Sponge, která poskytují klientovi rychlou a účinnou úlevu od zarostlých nehtů, se kterými se ve své praxi setkávám čím dál častěji.

Velmi děkujeme za odpovědi a přejeme hodně spokojených zákazníků!

Kateřina Vykydalová
Jednatelka společnosti

×

Splátková kalkulačka ESSOX