Omlouváme se za mírné prodloužení dodací lhůty z důvodu nemocnosti. Děkujeme za pochopení.

Inovativní přípravek proti mykóze nohou - PODOPHARM PODOFLEX

(Podologie/pedikúra)

Mykóza nohou je významným epidemiologickým, dermatologickým, jak rovněž i společenským problémem. Odhady hovoří, že čtvrtina populace České republiky trpí tímto onemocněním. Mykózu nohou se nejčastěji nakazíme během chůze bez bot na veřejných koupalištích a bazénech, v sauně, zkoušením bot na bosou nohu v obchodě nebo během pedikúry, tam kde se nepoužívají sterilní přípravky a nejsou dodržovány hygienické zásady. Na infekci mykózy jsou zvláště vystaveni sportovci, osoby vykonávající aktivní zaměstnání, kteří celodenně nosí neprodyšnou obuv, jak rovněž diabetici a osoby s nízkou imunitou.   

Mykózu nohou lze poznat na začervenalé, svědící a práskající pokožce chodidel. Počáteční změny se projevuji mezi čtvrtým a pátým prstem a v průběhu času se problém přesouvá na další místa na chodidlech. Mohou se objevit vyrážky, puchýře a to místně nebo na celé spodní straně chodidla. Pokožka se stává vlhká, šupinkovatá, praská a svědí. Nemoc může rovněž postihnou i nehty, které se stávají žluté a o zvětšené tloušťce. Pro úspěšné zvládnutí boje proti mykóze, léčba se musí zahájit co nejdříve.

Inovativní účinná novinka v boji proti mykóze v ČR - PODOPHARM PODOFLEX

TATO NOVINKA JE JIŽ V PRODEJI

Na trhu se nabízí celá řada různých druhů krémů, aerosolů nebo zásypů dostupných bez receptu, bohužel řada z nich s problémem nepomůže, proto se společnost PODOPHARMrozhodla uvést  na trh speciální přípravek PODOFLEX - sprej proti mykóze nohou. Přípravek má nesmírně pestrou recepturu na bázi inovativní aktivní složky a to s maximální 2% koncentraci  Dermosoft Decalact Liquid. Tato surovina je alternativou pro již zastaralé substance proti mykóze nohou, kterými jsou na přiklad Triclosan nebo Climbazol. Je získávána ze směsí mléčnanu se středně dlouhým řetězcem ve spojení s rostlinným triethyl-citrátem, který je znám velmi vysokou účinností eliminace bakterií zodpovědných za rozklad potu a vznik nepříjemného pachu. Aniontová povaha suroviny Dermosoft Decalact Liquid umožňuje optimální adhezi ke kůži a zaručuje dlouhodobý účinek1).

PODOFLEX sprej navíc obsahuje extrakty jírovce, komonice bílé, vilínu a listnatce, které snižuje pocit těžkých nohou a pálené pokožky chodidel. Přírodní aromatické citrónové a levandulové oleje působí relaxačně a neutralizuji nepříjemný zápach. Mentol poskytuje dokonalý chladivý pocit.  

Antibakteriální účinnost působení proti mykóze spreje PODOFLEX byla potvrzená na základě nezávislých laboratorních zkoušek.

Sprej se musí nastříkat na chodidla ze vzdálenosti 10 cm. Lze aplikovat na punčocháče s lycrou, 1-2krát  denně nebo podle potřeby. PODOFLEX  se rovněž ideálně hodí na dokončení profesionálních podologických zákroků. Je dostupný výhradně v pedikérských a podologických salónech, a pro profesionály v oboru u autorizovaných distributorů firmy PODOPHARM.

1) Údaje o surovině Dermosoft Decalact Liquid jsou čerpány ze zkoušek firmy dr. Straet­mans GMBH a byly poskytnuty pro potřeby firmy PODOPHARM Sp. z o.o.

Dipl. ing. Aneta Oleszek

majitelka spol.PODOPHARM,

držitelka všech patentů a ochranných známek

×

Splátková kalkulačka ESSOX